Eten en Drinken

Voor een geslaagde avond uit met zijn tweeën, met familie of vrienden. In ons buffetrestaurant vindt u alle `ingrediënten´: van de gezellige sfeer tot en met de warme en koude gerechten van ons buffet. Ook voor een geslaagd personeelsfeest bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat u beslist moet proberen: ons ijsbuffet in de IJsgrot. Garneer uw ijs of toetje eens met slagroom. Loopt het water u al in de mond? Krijgt u zin in een gezellig avondje uit? Kom dan naar ons buffetrestaurant! Telefonisch reserveren kan via: 0599-621030.

Buffet

Buffet

Wij hebben goed nagedacht over hetgeen gasten prettig vinden. De filosofie van het restaurant is eenvoudig: “Wanneer u in een buffetrestaurant gaat eten, is het vaak druk. Maar dat wilt u aan tafel en bij het buffet niet merken”.

Brunch

Brunch

Zondagochtend: lekker uitslapen. Te laat voor het ontbijt en te vroeg voor de lunch. U heeft wel trek, maar om van alles klaar te maken… Wij hebben de oplossing: een gezellige en compleet verzorgde zondagbrunch bij De Rode Loper...

High Tea

High Tea

Ook voor een geslaagde high tea bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u graag een high tea met allerhande lekkernijen, waaronder cakejes en bonbons.

Lunch

Lunch

Overdag fungeert het moderne en gezellige restaurant als lunchrestaurant. Voor een smakelijke en compleet verzorgde lunch...

Catering

Catering

Natuurlijk verzorgt Restaurant de Rode Loper ook een volledig buffet op locatie! Wij verzorgen uw catering van a tot en met z!

Ijsgrot

Ijsgrot

U mag hem beslist niet missen: de ijsgrot. De ruimte ziet er niet alleen uit als een grot, de temperatuur doet er ook aan denken....